Mgr. Vladimíra Drdová

*1968

Životopis

Mgr. Vladimíra Drdová

Koordinátorka sociálních projektů

Již 20 let žiju v Roztokách u Prahy, které jsem si oblíbila jako město plné zeleně. Líbí se mi, že řada měst ve Středočeském kraji je na tom podobně. Dovolenou ráda trávím na krásných místech v kraji, jako jsou Poděbrady, Liblice nebo Senohraby či Sázava. Osobní vztah mám ke Slapské přehradní nádrži, kde jsem v mládí trávila letní měsíce.

Vždy jsem se zajímala o veřejné dění a snažila se do něj zapojovat, nejprve na poli kulturním, při pořádání koncertů a divadelních představení. Založila jsem a dosud vedu dětský pěvecký sbor Roztocké děti. Aktivně se věnuji seniorům (jsem předsedkyně Svazu postižených civilizačními chorobami ZO Roztoky), dětem a mládeži.

V roce 2006 jsem poprvé kandidovala do zastupitelstva města. V letech 2018 – 2022 jsem zastávala funkci radní pro školství a sociální věci. I v současné době jsem členkou městského zastupitelstva, předsedkyní sociální a zdravotní komise a vedoucí pracovní skupiny prevence kriminality a rizikových jevů.

Při zaměstnání jsem vystudovala magisterské studium v oboru sociální práce. Nyní dokončuji doplňkové pedagogické studium.

Práci v oblasti sociální, případně školské bych se ráda věnovala i v rámci svého působení v zastupitelstvu Středočeského kraje, neboť k této problematice mám nejblíže jak zájmem, tak odbornou kvalifikací.