Bc. Petr Dvořák

Povolání: krajský manažer KDU-ČSL, zastupitel Poděbrad
*1989

Přispět na kampaň

Politická příslušnost: KDU-ČSL

Životopis

Můj život je spjatý se Středočeským krajem a Poděbrady, kde jsem vyrůstal, chodil do školy a teď tu i žiji.

O politiku se zajímám již od svého mládí. Uvědomil jsem si, že právě politika nejvíce ovlivňuje naše životy. I svým zapojením jsem chtěl přispět svou troškou do mlýna. Členem politické strany jsem se stal ve svých dvaceti letech.

Když něco dělám, tak to dělám pořádně. Vím, že dnes politika není příliš v oblibě a už vůbec ne být členem strany. Pro mě to znamenalo, že jsem si našel nové přátele defacto po celé republice. Mohl jsem tak získávat zkušenosti z jiných měst, a tedy i krajů. Později jsem se stal i zaměstnancem strany, kdy mám na starost Středočeský kraj.

V Poděbradech jsem zastupitelem a členem Komise sociální a zdravotní. Nedávno jsem byl i radním a předsedou zmíněné komise, ale to je zas jiný příběh.

Koalici SPOLU ve Středočeském kraji podporuji z toho důvodu, že je to jediná správná volba, jak náš kraj udržet v dobré kondici. Po volbách bych se rád ujal práce v některé komisi či výboru, abych rozšířil svou působnost z komunální politiky i na krajskou úroveň a pomohl se správným fungováním kraje.