To není vládní krize, jen odstartovala volební kampaň

15. května 2017
To není vládní krize, jen odstartovala volební kampaň

(Novinky.cz) Musím opět zopakovat, že nám tu čtyři roky vládla společná vláda Sobotky a Babiše, s podporou lidovců a v řadě ekologických a evropských otázek s podporou TOP 09. Tak se nějak nedokážu excitovat pro „obranu demokracie“ pod praporem těchhle pokrytců a dělat jim užitečného idiota.

 
Kde jste byli, svatouškové, když Sobotka s Babišem přijímali majetková přiznání, EET, zákaz kouření ve vlastní hospodě, zákaz zabíjaček, kontrolu topenišť, chození v reflexní vestě, zostřenou inkluzi a pamlskovou vyhlášku ve školách, fízlácké registry, kontrolu internetu a kontrolu myšlení? Mlčeli jste.
 
Když jsme se na rozdíl od Maďarů smířili s kvótami uprchlíků – chválili jste vládu jako proevropskou. Když se tu rozjela válka policistů Sobotkových a Babišových, fandili jste v novinách spíš těm druhým, že bojují proti korupci. Nebo se pletu?
 
Vesele jste spolu vládli, vyhrávali ve Sněmovně jedno hlasování za druhým a člověk při sledování vašich zákonů a skokovém růstu nadřazenosti státu nad občanem jen skřípal zuby (maximálně občas něco napsal).

Celý komentář Václava Klause ml. čtěte na serveru Novinky.cz

Václav Klaus ml.

expert pro školství