OD Srdce Eva: Eva Decroix diskutovala s občany v Kutné Hoře, dále se chystá do Nového Jičína, Chrudimi, Pardubic i do Olomouce!

13. srpna 2024
OD Srdce Eva: Eva Decroix diskutovala s občany v Kutné Hoře, dále se chystá do Nového Jičína, Chrudimi, Pardubic i do Olomouce!

(www.ods.cz) Místopředsedkyně ODS Eva Decroix v rámci své kontaktní tour „OD Srdce Eva“ zavítala do malebné Kutné Hory. První část výjezdu, tedy setkání s občany, proběhlo v příjemné atmosféře na centrálním náměstí. Stejně jako na předchozích zastávkách, ani tentokrát nechyběly tradiční francouzské palačinky, které se již staly symbolem této letní tour.

Poslankyni Evu Decroix přijeli podpořit také předseda poslaneckého klubu ODS Marek Benda, místopředseda Poslanecké sněmovny Jan Skopeček a kutnohorský patriot, poslanec Jiří Havránek. Výjezd byl zakončen setkáním Dámského klubu ODS, kterého se zúčastnilo více než třicet inspirativních žen regionu. Diskutovalo se nejen o aktuálních politických tématech, ale také o výzvách, které ženy řeší ve svém profesním i osobním životě.

„Moje výjezdy nejsou jenom o tom ptát se vás, co vás trápí a jak se vám žije, ale také říkat, co je důležité pro mě v politice. Třeba jedna z věcí, která je důležitá, je chovat se tak, aby naše aktuální požadavky na komfort a pohodlí nepřemohly naši budoucnost. Proto si myslím, že je v politice důležité být odvážní a mít sílu na to posilovat naši obranu nebo třeba také zajistit energetickou nezávislost. To jsou věci, za které bojuji, to jsou věci, které děláme v Poslanecké sněmovně. Buďme odvážní,“ uvedla Eva Decroix. #BudmeOdvazni je zároveň i podtitul celé tour.

„OD Srdce Eva“ je unikátní kontaktní tour Evy Decroix, během níž se místopředsedkyně ODS setkává s občany po celé České republice. Cílem této série setkání je nejen diskutovat o politických a regionálních výzvách, ale také navázat osobní kontakt s občany v jejich oblíbených lokalitách. Součástí tour jsou také setkání Dámského klubu ODS, která podporují neformální sdílení zkušeností a nápadů mezi ženami napříč republikou.

Eva Decroix bude ve své tour pokračovat i v následujících týdnech. Nejbližší zastávkou je Nový Jičín, kde se potkáme 16. srpna od 15:00 na Masarykově náměstí! Dále se na Vás budeme těšit například 23. srpna v Chrudimi a Pardubicích a 26. srpna v Olomouci.


___

Termín: pátek 16. srpna 2024, 15:00–17:00

Místo: Masarykovo náměstí, Nový Jičín

Akce je přístupná pro širokou veřejnost. Rádi Vás zde uvidíme!

Eva Decroix

místopředsedkyně strany
1. místopředsedkyně poslaneckého klubu PČR
krajská zastupitelka
předsedkyně regionálního sdružení
členka oblastní rady