Poslední květnový víkend strávila senátorka Veronika Vrecionová s příjemnými lidmi ve svém volebním obvodě

17. června 2012
Poslední květnový víkend strávila senátorka Veronika Vrecionová s příjemnými lidmi ve svém volebním obvodě

Poslední květnový víkend na milé pozvání pana místostarosty  z Odolene Vody navštívila senátorka Veronika Vrecionová obec Kozomín, kde se konala společenská akce „Sousedé se dobře baví v Dolním Povltaví“. Po celý den zde pro děti i dospělé byly připraveny atrakce, sportovní soutěže, vystoupení mažoretek i barmanská show vicemistra Evropy 2000.

V poledních hodinách, i když nerada, jsem se rozloučila a vydala se do Neratovic na hudební jazzový festival Salon tradičního jazzu“ dodala senátorka Vrecionová. Program jazzového festivalu byl opravdu pestrý. Kromě hudební skupiny Revival swing band, skupina Ivana Mládka a dalších si zde mohli návštěvníci také prohlédnou práce dětí z modelářského kroužku. Na festival přijeli i majitelé veteránů, kteří se svými nablýskanými starými vozy vyrazili na spanilou jízdu městem. „Každý si zde mohl zkrátka najít to své“ doplňuje s úsměvem senátorka.

Posledním místem, které poslední květnovou sobotu navštívila, byl dětský sportovní den v Libiši. Krásné sluneční počasí přilákalo v sobotu odpoledne 26.5.2012 na místní fotbalové hřiště mnoho malých soutěžících. „Musím říci, že dnešní den se opravdu vydařil“ nakonec dne senátorka takto uzavírá.

 

Ing. Veronika Vrecionová

předsedkyně místního sdružení
místopředsedkyně oblastního sdružení
starostka
senátorka PČR