Nezkrácená reakce na dotaz redaktora Lidových novin Onřeje Golise

11. října 2012
Nezkrácená reakce na dotaz redaktora Lidových novin Onřeje Golise

Doslovná reakce Richarda Svobody na dotaz redaktora Lidových novin Onřeje Golise a článek publikovaný na serveru lidovky.cz: http://www.lidovky.cz/brnensti-zastupitele-prihravali-blizkym-pod-rukou-byty-pef-/ln_domov.asp?c=A121010_173119_ln_domov_ogo

"Z dikce vaší otázky je zjevné, že pokračuje dehonestační předvolební kampaň  a že moje odpověď má dát vašemu předem napsanému článku pouze zdání solidnosti a vyváženosti.  V roce 2007 ani jindy nebyl přidělen byt nikomu, kdo by se mnou byl v jakémkoli příbuzenském vztahu a přidělení žádného z bytů jsem neovlivňoval. Jiří Kasala, jde-li o něho, se mým "nevlastním" synem stal o rok později po sňatku s jeho matkou a jistě není problém ověřit všechny okolnosti přidělení jeho jednopokojového bytu, jehož generální opravu vzápětí musel zaplatit. Podle mých informací je vše zcela v souladu s obecnými pravidly."

Tolik moje odpověď. Je pikantní, že ničím nepodložené podlé pomluvy šíří zjevně zakomplexovaný trouba Paleček zvolený do zastupitelstva v Králově Poli za TOP 09, který sám, pokud je mi známo, má za sebou prokazatelnou spekulaci s obecním bytem. Možná vám řekne, jak se to dělá, já takovou zkušenost nemám.     

PhDr. Richard Svoboda, MBA

předseda senátního klubu
člen místní rady

Štítky:
fakta a mýty