Naším cílem je dvouciferný volební zisk

23. října 2013
Naším cílem je dvouciferný volební zisk

Osobní dopis předsedy OS ODS Vsetín členům a příznivcům

Vážené dámy, vážení pánové,

obracím se na Vás v těchto posledních dnech vrcholící předvolební kampaně s výzvou, abychom spojili své síly a udělali vše pro co nejlepší volební výsledek jak v naší oblasti Vsetín, tak v celém regionu a samozřejmě na celostátní úrovni.

Ačkoliv zveřejňované průzkumy zatím nedávají velkou naději na dosažení dvojciferného počtu procent hlasů odevzdaných naší straně, já osobně v tento výsledek věřím. Pokusme se všichni ještě přesvědčit hlavně ty voliče ze svého okolí – v rodině, na pracovišti, ve firmě, své přátele a kolegy, kteří ODS v minulosti volili, že náš program je stále postaven na pravicových hodnotách, které vyznávají svobodu, nedotknutelnost soukromého vlastnictví, co nejnižší stupeň přerozdělování finančních prostředků státem a že je stavěn pro lidi aktivní, chytré, vzdělané, podnikavé a zodpovědné, zkrátka že volit ODS má pořád smysl a že si naše strana tuto šanci zaslouží.

Všichni jsme v Listech ODS obdrželi volební letáčky – prosím, rozneste je na vhodná místa ve svém okolí, ale hlavně argumentujte, přesvědčujte a zapůsobte na voliče kolem sebe svým osobním vlivem. Jsem přesvědčen, že i nadále zůstáváme stranou respektovaných lidí a jako takové naše členy vnímá i bezprostřední okolí bez ohledu na obecný stav celostátní politiky. Využijme toho. Věřím, že naši poslanci v těchto volbách zvolení, si naši důvěru a podporu zaslouží a napomohou spolu s námi všemi, aby se ODS opět vrátila na své místo – na místo největší pravicové strany v ČR s nejdelší tradicí.

S pozdravem

Mgr. Josef Slovák

místopředseda místního sdružení
předseda oblastního sdružení
místopředseda regionálního sdružení
člen výkonné rady
zastupitel