Krajské volby: Zastavme koalici ČSSD s KSČM

20. září 2012
Krajské volby: Zastavme koalici ČSSD s KSČM

Co mne na předvolebním speciálu Václava Moravce vysílaného z Vysočiny překvapilo, je absolutní absence otázky současné a budoucí spolupráce ČSSD s komunisty. Zato na kritiku současné vlády, nesouvisející s krajskou tématikou, se dostalo měrou vrchovatou. Byl to záměr, či jen nezájem? Jistě to nevadilo zástupcům sociální demokracie. Dosavadní podporu si kupují třemi placenými posty obsazenými komunisty – jistě dobrých 10 milionů korun z krajského rozpočtu.

I hejtman a zároveň lídr kandidátky ČSSD pro krajské volby, současný nestraník, MUDr. Jiří Běhounek má dostatečně dlouhou předrevoluční komunistickou minulost.

Ano, mám obavy z návratu „starých dobrých časů“. Jsem přesvědčen, že většina lidí tento návrat nechce. Nesmíme jej připustit ve formě další spolupráce socialistů s komunisty. Proto vás žádám o vaše hlasy pro kandidáty Občanské demokratické strany. O hlasy pro kandidáta na hejtmana Otu Bence z Přibyslavi, Radovana Necida, starostu Velkého Meziříčí, pro Žďáráky, ortopeda Radka Černého a ředitele 4. ZŠ Jaroslava Ptáčka a také pro ostatní naše kandidáty. Vaši důvěru jistě nezklamou.

PaedDr. Jaroslav Ptáček

místopředseda místního sdružení
člen oblastní rady
neuvolněný radní