Vypusťte krakena, zaveleli socialisté i v našem kraji

19. srpna 2012
Vypusťte krakena, zaveleli socialisté i v našem kraji

Vypusťte krakena! To rádi a často volali příznivci a spolustraníci poslance a hejtmana Ratha v poslanecké sněmovně. Proč? A co to znamenalo?

Vypusťte krakena! To rádi a často volali příznivci a spolustraníci poslance a hejtmana Ratha v poslanecké sněmovně. Proč? A co to znamenalo?

Nic jiného, než že populární cynický výběrčí úplatků bude ve svém plamenném projevu školit poslance ostatních a především pravicových stran, jak bojovat proti korupci.

Přitom se najednou dozvídáme, jak některým jeho spolupracovníkům ani jejich vlastnoručně sepsané etické kodexy nebrání ždímání peněz z veřejných zakázek, že zaměstnají poslance Kotta, který byl za nepřijatelné přestupky vyloučen z ODS.

To nikomu nevadí? Nikdy také nezapomněl připomenout, že je zastáncem všech normálních lidí a zaplatí za ně všechno, i těch 30 korun, které jim stejně vezme nenápadně jinde. Vyhrál tím volby. A o to šlo, ne? A co na ty sliby říkají tzv. normální lidé dnes? Jsou slyšet?

Myslel jsem naivně, že nic podobného nedorazí k nám na Vysočinu. Že tady doopravdy máme nejčistší vzduch v republice. Dorazilo. Bohužel. Na jedné straně i stránce čtu vyvážený komentář o hospodaření a kondici kraje a hned vedle se ozývá opět ono pověstné - vypusťme krakena! Co tím myslím? Výkřiky záměrně děsící lidi, kteří chtějí normálně pracovat, žít a bavit se na Vysočině. Nedovolte si vzít Vysočinu! Zruší vám spoje! Zavřou a prodají nemocnice! Zlikvidují domovy důchodců!

Díky tomuto programu postavenému na strachu a závisti chtějí opět vyhrát ve volbách a potom budu prý dělat „rozumnější“ program.  

Tak takovéto politice nerozumím a nechtěl bych ji dělat. Kam se vytratilo heslo: „Myslím to upřímně“? Prý nebylo vhodně zvoleno.

Co na závěr, vážení čtenáři? Potvrzuji vám všem, že chceme pracovat pro město i celou Vysočinu.

A o tom, jak se nám to daří, vám každý měsíc přinášíme informace nejen na této stránce, ale především na www.odszdarsko.cz. Tím děkuji za zpětnou vazbu a vaše podněty. KRAKEN – NEKRAKEN, jdeme stále do toho. A s vámi.

PaedDr. Jaroslav Ptáček

místopředseda místního sdružení
člen oblastní rady
neuvolněný radní