NA 4. DISKUZNÍ VEČER PŘIJEDE DO DOBŘICHOVIC PROF. PETR FIALA

16. ledna 2015
NA 4. DISKUZNÍ VEČER PŘIJEDE DO DOBŘICHOVIC PROF. PETR FIALA

Již rok v Dobřichovicích pořádám diskuzní večery o politice se zajímavými osobnostmi veřejného politického života. Na již 4. diskuzní fórum přijal pozvání současný předseda ODS, bývalý rektor Masarykovy univerzity v Brně a bývalý ministr školství prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

Hlavním důvodem pro rozhodnutí začít pořádat tyto diskuze byl pokus o nastartování zájmu o politické dění. V současné době totiž čelíme stále se stupňujícímu informačnímu vakuu ve všech médiích, dezinformačním kampaním a zkreslenému informování o událostech v naší zemi.

To je způsobeno zejména obrovskou a nezdravou kumulací mediální a politické moci v rukou několika lidí. Abychom se dostali k informacím, o kterých média z různých důvodů nepíší anebo píší zkresleně, a nebyli v zajetí tendenčních zpráv, snažím se zvát na dobřichovická diskuzní fóra lidi z vyšších politických kruhů, kterým důvěřuji a kteří zde prezentují své názory na aktuálnímu dění.

Proruská orientace části našich politiků, masový nástup komunistů a bývalých agentů StB do čelných funkcí samosprávy a státní správy a bagatelizace zločinů komunismu jsou vážnými ukazateli toho, že se situace v naší zemi změnila. To, že za nástup politických podnikatelských subjektů, jako je ANO či Úsvit Tomia Okamury a další, může právě bývalá vládnoucí pravice, je trpkou pravdou.

Pořadatelem těchto diskuzních fór je Oblastní sdružení ODS Praha-západ, jehož jsem předsedou, ve spolupráci s městem Dobřichovice. Hosté diskuzních fór jsou lidé pravicově smýšlející, kteří chtějí něco dělat pro to, aby se pravice držela svých původních ideálů. Hosty diskuzního fóra v Dobřichovicích již byli Miroslava Němcová, bývalá předsedkyně PS, Alexandr Vondra, mluvčí Charty 77 a bývalý ministr zahraničních věcí a ministr obrany, Eva Zamrazilová, bývalá členka bankovní rady ČNB, nebo velmi úspěšný starosta z nedalekého Radotína Karel Hanzlík.

Diskuzní večer se uskuteční opět na zámku v Dobřichovicích ve čtvrtek dne 19. 2. 2015 od 19 hod. Přijďte se dozvědět to, o čem se nepíše v Lidových novinách či v Mladé frontě, přijďte i vy říci svůj názor. Po diskuzi bude možnost osobního setkání s naším hostem u neformálního občerstvení pro všechny účastníky. 

Srdečně zve

Ing. Michael Pánek

předseda oblastního sdružení
místopředseda regionálního sdružení

Štítky:
pozvánka