Jak plní ODS program na pardubické Dubině?

27. května 2013
Jak plní ODS program na pardubické Dubině?

Starosta MO III V. Štěpánek spolu s MS Pardubice – za vodou připravil vyhodnocení plnění předvolebního programu ODS ve svém obvodu. Díky kontinuální práci se podařilo za poslední roky splnit 87% programu.

Předchozí vyhodnocení programu s heslem „Slibujeme splnitelné“ přinesl občanům starosta Štěpánek už před komunálními volbami v roce 2010, ve kterých ODS obhájila vítězství ve třetím pardubickém obvodu. „Každý politik by měl pravidelně skládat účty, jak ve své funkci plní předvolební sliby. Pokud se navíc má hlasovat v lidovém referendu o obvodech, tak by občané měli být přesně a srozumitelně informováni o tom, co vše pro ně obvody zajišťují,“ vysvětluje Štěpánek.

Plnění programu ODS na MO Pardubice III

Občan a doprava

splněno na 100 %            

Občan a životní prostředí

splněno na 86 %

Občan a pocit bezpečí

splněno na 83 %

Občan a věci veřejné

splněno na 83 %

Občan, občánek a jejich volný čas               

splněno na 86 %

 

Projděte si podrobné vyhodnocení na stránkách Vítězslava Štěpánka.

Městský obvod se nestará jen o každodenní agendu včetně drobných opravy či zefektivnění veřejné správy, ale také zajistil například navýšení počtu parkovacích míst nebo vybudování nových dětských hřišť. „Vyhodnocení plnění programu na Dubině jen dokládá, jak skvělou práci odvádí naši starostové na pardubických malých radnicích. Dokazují tak, že městské obvody s kvalitními představiteli jsou pro naše město obrovským přínosem,“ dodává oblastní předseda Jiří Janků.

Občané třetího městského obvodu mohou také zasílat nápady a připomínky k plnění programu e-mailem či dopisem nebo se za starostou se svými nápady zastavit osobně. „S občany jsem v přímém každodenním kontaktu a zpětná vazba je pro mě i celý úřad nesmírně důležitá. Budu proto rád za jakékoliv podněty pro naši práci,“ uzavírá Vítězslav Štěpánek.

Přečtěte si celé vyhodnocení plnění programu

dokument: pdf

Ing. Mgr. Vítězslav Štěpánek

předseda místního sdružení
člen oblastní rady
starosta