Starosta Valašského Meziříčí Jiří Částečka přijal na radnici Miladu a Zdeňka Chlápkovy

30. srpna 2012
Starosta Valašského Meziříčí Jiří Částečka přijal na radnici Miladu a Zdeňka Chlápkovy

Za dlouholetou a obětavou práci na poli kultury poděkoval starosta Valašského Meziříčí Jiří Částečka manželům Miladě a Zdeňkovi Chlapkovým. Přátelskému setkání na radnici byli dále přítomni předseda Klubu důchodců Jindřich Zeť a člen Klubu důchodců Ján Lacko.

„Jsem velice poctěn, že jste přijali pozvání na radnici, kde Vás srdečně vítám,“řekl na úvod Jiří Částečka. „Chci Vám vyslovit poděkování za Vaši dlouholetou prospěšnou činnost a popřát do dalších let hodně zdraví, štěstí a osobní spokojenosti,“ dodal Jiří Částečka.

Pan Zdeněk Chlápek působil jako profesionální režisér a divadelník v Pardubicích, kde sloužil jako důstojník. Po svém přeložení do Valašského Meziříčí se ihned společně s manželkou aktivně zapojili do kulturní činnosti v Klubu důchodců. Jejich první úkol byl pořad pro děti, kterého se úspěšně zhostili. Následovalo zapojení do pěveckého souboru Pohoda, kde pan Zdeněk působí již 20 let jako dirigent.

Paní Milada jej doplňuje s různou režií pořadů. Soubor pod vedením pana Zdeňka přináší pohodu a dobrou náladu nejen v Klubu důchodců, ale všude, kde na pozvání vystupoval. Repertoár za 20 let je velmi bohatý.

Manželé také režírují různé pořady, jako bylo „Vinobraní“ a rovněž silvestrovské pořady, na kterých počet návštěvníků přesahuje kapacitu sálu Klubu důchodců.

Jiří Částečka

předseda místního sdružení
místopředseda oblastního sdružení
starosta
krajský zastupitel