Chci být Váš osobní senátor - volte číslo 8

28. srpna 2012
Chci být Váš osobní senátor - volte číslo 8

Nedovolte, aby o Vaší budoucnosti rozhodovali jiní – letos určitě přijďte k volbám!

Není tomu tak dávno, co jsem si pohrával s myšlenkou, že bychom všichni měli znát telefonní číslo na každého politika. Kdybychom s  něčím nesouhlasili nebo přišli s nápadem, jednoduše bychom mu zavolali a řekli, co si myslíme. Určitě to není technicky možné a z politiků bychom měli armádu telefonistů.

Přesto se mi zdá, že je to dobrý nápad.Dobrý politik by nikdy neměl přestřihnout nit komunikace s občany. Jsem dokonce přesvědčen, že to je ten správný klíč k opravdovému senátorství.

Realita je však často úplně jiná.Víte, proč o mnohých senátorech neslyšíme? Není to proto, že by nepracovali. Je to proto, že jsou nám vzdálení.Pokud jsou svému regionu vzdálení, nemůžou mu rozumět. Moje rodina a přátelé jsou na Valašsku. Nemám proč utíkat. Naopak, když jsem do politiky vstupoval, bylo to s rozhodnutím něco pro náš kraj udělat. Senátorské volby jsou příležitostí ke změně. Rozhodl jsem se, že chci být blízko lidem.  Chci být s Valašskem v úzkém kontaktu, vědět, co koho pálí a co kdo potřebuje. Toužím po senátorské kanceláři otevřené všem. Chci být vaším osobním senátorem.

Prvním krokem je vybudování senátorského telefonního čísla. Dobře si jej zapište. Kdykoli mi na tomto čísle můžete zanechat vzkaz nebo dobrý nápad. Slibuji, že si každý sám osobně poslechnu a budu na něj reagovat.

+420 910 800 720

Dovolali jste se na horkou linku Osobního senátora Jiřího Částečky. Předem Vám chci z celého srdce poděkovat za Váš zájem o budoucnost našeho Valašska. Chci se stát Vašim osobním senátorem, kterému můžete kdykoli zavolat nebo napsat…

Jiří Částečka

předseda místního sdružení
místopředseda oblastního sdružení
starosta
krajský zastupitel