Oblastní sdružení ODS Louny volilo vedení na další dva roky

8. února 2013
Oblastní sdružení ODS Louny volilo vedení na další dva roky

Předsedou oblasti byl zvolen Ing. Marcel Kollmann, 1. místopředsedou Zdeněk Kutner, dalšími místopředsedy Mgr. Richard Hájek a Mgr. Bc. Kateřina Bartošová.

Delegáti sněmu závěrem přijali usnesení:

Výsledky nedávno proběhlé prezidentské volby jasně ukázaly rozpolcenost naší politické scény a mírnou převahu levice. Je to důsledek politiky ODS nedávno minulých let, kde převládla arogance a despekt vedoucích představitelů nejen vůči voličům, ale i ve vztahu ke svým kmenovým členům.

Samozřejmě toto vše ubralo na důvěryhodnosti ODS a díky několika zkompromitovaným tvářím naší strany máme u občanů nálepku zlodějů a tunelářů. A to se týká všech sfér, počínaje regionální až po nejvyšší politickou scénu.

Pokud chceme získat zpět důvěru našich voličů, musíme si jasně stanovit pravidla a mantinely strategie očištění pošramocené pověsti ODS. Dokázat občanům naší republiky, že se chceme vrátit k původnímu a nejdůležitějšímu bodu našeho volebního programu a to je budoucnost nefalšované produktivní demokracie. Je potřeba dát sbohem všem kmotrům, úplatným lobbistům, tunelářům, a to co nejdříve, nebo bude opravdu pozdě!

Žádáme vedení ODS, aby informovalo členskou základnu o konkrétních krocích vedených k očistě strany.

 

V Žatci, 7. 2. 2013

Ing. Marcel Kollmann

předseda místního sdružení
předseda oblastního sdružení
místopředseda regionálního sdružení

Štítky:
tisková zpráva