Pojďme volit ODS!

12. října 2012
Pojďme volit ODS!

Šance pro zodpovědné!

     ODS

Jsme zavedenou tradiční stranou na rozdíl od různých neživotaschopných experimentů a jednorázových marketingových projektů.

     Garance polistopadového vývoje

Polistopadový vývoj je návratem ke svobodě a demokracii. Odmítáme nostalgii po minulém režimu a budeme bránit nástupu stále agresivnějších komunistů.

     Vyrovnání s minulostí

Vždy jsme nejvýrazněji prosazovali vyrovnání s totalitní minulostí. Patří sem i narovnání vztahů s církvemi, které odblokuje rozvoj 1200 měst a obcí.

     Odpovědnost

Odmítáme podbízivou populistickou politiku s možným důsledkem destabilizace naší ekonomiky. Nechceme nechat dluhy našim dětem a vnukům.

     Stabilita

Česká republika má díky své rozpočtové politice dobrý zvuk v zahraničí. Jako jedné z mála zemí se jí vyhnula bankovní krize, je ostrovem stability v neklidném evropském prostředí.

     Nová pracovní místa

Naším lékem na nízkou nezaměstnanost jsou podpora podnikání a pružný pracovní trh. Pracovní místa vytvářejí firmy, kterým stát nesmí házet klacky pod nohy.

     Solidarita

Solidarita s potřebnými je tradiční konzervativní hodnotou. Budeme motivovat aktivní, zabráníme zneužívání sociálních dávek.

     Levný a efektivní stát

Naším cílem je levný a efektivní stát. Proto prosazujeme snižování veřejných výdajů, slučování a rušení agend a úřadů ve státní správě.

     Národní zájmy

Budeme dál sebevědomě hájit české zájmy v zahraničí. Případné přijetí eura budeme v budoucnu podporovat jen tehdy, pokud to bude výhodné pro naše občany.

     Budoucnost

Naším cílem je hrdá, konkurenceschopná země vzdělaných lidí, kteří obstojí v evropském srovnání, a kde má každý šanci na úspěch.

 

 

Mgr. Luděk Pinta

oblastní manažer

Štítky:
kultura a média ODS