Regionální ODS odstartovala kampaň

30. srpna 2012
Regionální ODS odstartovala kampaň

ODS na tiskové konferenci představila své kandidáty a program pro podzimní volby

Ve čtvrtek 30.8.2012 od 11:00 hodin v Pardubicích před administrativní budovou Magnum na třídě Míru představila ODS své kandidáty pro podzimní volby. Lídr kandidátky Petr Tupec seznámil přítomné novináře s programem, se kterým oslovíme voliče a odpověděl na dotazy médií. Představena zde byla i kandidátka do senátu v okrsku č.44 - Chrudim Magda Křivanová.
Z kandidátů do Zastupitelstva Pardubického kraje za naši oblast se zúčastnil pouze poslanec Jan Čechlovský. Fotogragie z TK v galerii. Celá kandidátka zde

Tento den se také utkají kandidáti na hejtmana v diskusním pořadu Českého rozhlasu v Divadle 29 v Pardubicích - od 17:00 hodin v rámci pořadu Dvacet minut Radiožurnálu.
ODS do krajských voleb vstupuje s číslem 70 a bude soupeřit v Pardubickém kraji se stranami: Českou stranou pirátskou, ČSSD, KSČM, KSČ, Moravany, NS-LEV21, Sdružení sportů, SPOZ, Stranou soukromníků, SZ, Suverenitou, Pravým blokem a hnutími: Nezávislými, NSSS, Koalice pro PK, TPO09 a Starosty, Východočechama.  

Tímto byla odstartována regionální kampaň pro podzimní volby.

Centrální volební kampaň odstartuje v pondělí 3.9.2012 od 15:00 hodin v Mladé Boleslavi (bude přenášet ČT24 přímým přenosem) a již nyní vystavilo vedení ODS hejtmanům ČSSD vysvědčení - viz www.ods.cz

Volební speciál Otázky Václava Moravce na ČT24 budou z našeho kraje vysílány od 21:00 odin ve čtvrtek 6.9.2012.

Bližší informace o kampani u manažerské sítě. 

Mgr. Luděk Pinta

oblastní manažer

Štítky:
kultura a média ODS