ODS není bití

30. července 2015
ODS není bití

ani šikana, ani špehování, ani pronásledování. Na rozdíl od většiny stran vládní koalice. Nikdy nebyla a nebude.

Česká strana sociálně demokratická se ohání svou humanistickou tradicí, ale nebyl to předseda ČSSD Jiří Paroubek, který nechal mlátit mladé lidi na CzechTechu? Není to současný předseda Bohuslav Sobotka, který chce nechat pronásledovat za šibenice, když podobné aktivity za vlády ODS (Ne základnám, ProtiAlt, odbory) jej nechávaly klidným a ODS ani nenapadlo tyto občanské aktivisty (nebo "občanské aktivisty" jak se to vezme) stíhat?

Nemávl tehdejší předseda vlády Topolánek rukou, když jej do hlavy uhodil kamenem člověk a tekla mu krev (útočník dostal jen ve správním řízení pokutu) a nesnaží se současná garnitura mermomocí odsoudit vrhače vajíček, kteří se ani netrefili?

Pamatujete se, že by za éry ODS policista v mikině s kapucí strhl k zemi chodce jen proto, že šel na červenou? Pamatujete se, že by policisté preventivně perlustrovali (a svlékali) aktivisty jen za to, že asi budou chtít protestovat proti prezidentovi, ať jím byl kdokoliv?

Pamatujete se na to, že by jakýkoliv "politický podnikatel" ovládal větší část hrubého domácího produktu země než kdokoliv jiný v civilizovaném světě a vlastnil přitom tak velkou část médií, aktivně používal média k zastírání zlodějin a vyřizování účtů s nepohodlnými?

Že by někdo finanční úřady zneužíval tak otevřeně jako prostředek vydírání konkurence? Zaváděl špiclování každé faktury, každého prodeje piva on-line?

Že by někdo otevřeně zastrašoval a vydíral poslance?

Ne, to tu ještě nebylo. Rozhodně ne za ODS. A až ODS opět získá důvěru voličů, rozhodně takového praktiky zruší.

Můžeme mít sice jasně vyhraněné názory, ale nikdy jsme nebili, nebijeme a nebudeme bít lidi.

http://harok.bigbloger.lidovky.cz/c/450024/ODS-neni-biti.html

Ing. Vojtěch Harok

člen MS ODS Radotín
zastupitel MČ Praha 16

Štítky:
komentář