Už za dva roky budou nové volby

3. října 2024
Už za dva roky budou nové volby

(Slivenecký mramor) Ano je to tak, současné zastupitelstvo a vedení Slivence je v polovině svého funkčního období. Za opozici mohu potvrdit, že budeme v druhé polovině o poznání aktivnější. Rozhodli jsme se, že vás pravidelně budeme informovat o malých faulech, účelových rozhodnutích, nebo záměrných přešlapech, které současné vedení praktikuje.

Využijeme k tomu hned několik informačních kanálů. Kromě klasických sociálních sítí, vydáme i vlastní tištěné médium a uspořádáme pár veřejných akcí, kde se s vámi rádi setkáme osobně. Také jsme se rozhodli, že budeme pravidelně představovat nové kandidáty, kteří s námi půjdou do komunálních voleb v roce 2026. Podle našeho názoru je dobré, abyste dostatečně dopředu věděli, kdo bude žádat o vaši přízeň.

A jaká témata budeme komunikovat? Myslím, že jste již zaregistrovali informace o plánované výstavbě rodinných domů v ulici U Sportoviště. Tady se pokusíme napravit nerovnoměrný stav mezi ziskem soukromé společnosti a náklady, které půjdou na vrub Slivence. Další neuvěřitelné věci se dějí u odbočky do Holyně, respektive k Austisu. Obě stavby, tedy Kaufland a čerpací stanice s KFC jsou z hlediska měřítka naprosto předimenzované. Je opravdu s podivem, že paní starostka, která se prezentuje jako podporovatelka ekologické cesty, podpořila takto obrovské stavby, které jsou podle nás i špatně zasazené do krajiny. No a na závěr ještě jedna věc. Jak jste spokojeni s nastavením nové daně z nemovitosti? Souhlasíte s její výší? Napište, ať si uděláme názor.

Tady je adresa: odsslivenec@seznam.cz

Děkujeme za přízeň,

za koalici SPOLU, Petr BÜRGER.

Petr Bürger

předseda MS Slivenec
člen zastupitelstva MČ Praha - Slivenec

Štítky:
komentář