Představujeme kandidáty do obecního zastupitelstva Jaroměře 2018

17. září 2018
Představujeme kandidáty do obecního zastupitelstva Jaroměře 2018

Vážení občané Města Jaroměř, Dovolte, abychom vám představili kandidátní listinu pro volby do zastupitelstva konané ve dnech 5. a 6. října 2018 za Občanskou demokratickou stranu (ODS).

Je složena nejen z řad členů ODS, ale i z mnoha kandidátů bez politické příslušnosti. Při sestavování listiny jsme si dali záležet na tom, aby byla složena ze slušných a morálně bezúhonných lidí, kteří zastupují jednotlivé části našeho města a kteří již v současnosti mnoho pro své spoluobčany vykonávají, byť v nepolitických funkcích.

Naleznete v ní jak zástupce z řad podnikatelů, kteří svými menšími či většími firmami přispívají k ekonomickému růstu města a kteří poskytují mnoho pracovních příležitostí, ale i kandidáty, jež jsou živnostníky, běžnými zaměstnanci či státními zaměstnanci. Své místo má i student či důchodce.

Když se na jednotlivá jména kandidátů podrobně podíváte, naleznete v nich ty, kteří aktivně podporují ve městě kulturu (např. Ravelin XIV., Uměleckou kolonii Bastion IV, divadlo atd.) sport (např. atletiku, tenis či volejbal), práci s dětmi a mládeží (organizace dětských dnů, táborů, soutěží nebo výuku jazyků) nebo životní prostředí (městská zeleň, rybaření apod.).

Občanská demokratická strana stojí na liberálně-konzervativní myšlence, která klade důraz na osobní i ekonomické svobody, ale zároveň zdůrazňuje hodnoty jako je úcta k tradicím, rodině či národní hrdost.

V programu ODS pro naše město se tyto myšlenky projevují v konkrétních věcech, které se dotýkají každodenního života našich obyvatel.

Děkujeme vám za důvěru a budeme se těšit na vaši podporu.

ing. Jiří Slánský

předseda místního sdružení ODS Jaroměř
kandidát č. 5 do komunálních voleb 2018