Poděkování voličům, členům OS ODS Vsetín a našim příznivcům

29. května 2014
Poděkování voličům, členům OS ODS Vsetín a našim příznivcům

 

Vážené dámy, vážení pánové,

dovolte, abych Vám poděkoval v souvislosti s právě skončenými volbami do Evropského parlamentu za pomoc při volební kampani, zejména při sběru podpisů pod Petici pro korunu, který jste podpořili velkou osobní iniciativou, a především za Vaši aktivní účast ve volbách, která se projevila velmi povzbuzujícím výsledkem – v oblasti Vsetín získala ODS nejvyšší procento hlasů v celém zlínském regionu. Tento výsledek je důkazem, že ODS neztratila od parlamentních voleb své voliče a příznivce a že její politická témata mají trvalou hodnotu. Věřím, že je to dobrý signál pro všechny naše kandidáty do komunálních voleb i přes nepříznivou celostátní politickou situaci, neboť se domnívám, že právě dobrá práce našich volených zástupců měst a obcí je jednou z nejsilnějších motivací pro naše voliče hodit do urny hlas pro ODS i ve volbách do EU.

Vážení přátelé, rád bych Vás pozval na sněm OS ODS Vsetín,  který se bude konat v  pondělí 2. června od 17.30 v restauraci Bečva, ať už jako delegáty, či jako hosty. Kromě volby delegátů regionálních sněmů na příští období bude hlavním bodem programu vystoupení a následná beseda a místopředsedou ODS a poslancem Parlamentu České republiky Martinem Novotným, který přislíbil účast. Je to dobrá příležitost k diskusi a výměně názorů na situaci v ODS, celostátní politiku i k inspiraci a informacím k letošním komunálním volbám, které má pan místopředseda ve své gesci. Kapacita sálu nám umožňuje uvítat všechny zájemce z řad členů oblasti.

S mnohými z Vás se na našem sněmu uvidíme, těm, kteří se ho nebudou moci zúčastnit, přeji touto cestou pěknou dovolenou, strávenou podle svých představ, hodně odpočinku, možnost načerpat nové síly a optimismus do života i do další práce v ODS, zejména v nastávajícím souboji o každý hlas pro nás v komunálních volbách.

Se srdečným pozdravem

Mgr. Josef Slovák

místopředseda místního sdružení
člen místní rady
předseda oblastního sdružení

zastupitel