Výzva předsedy regionu

7. ledna 2013
Výzva předsedy regionu

První přímá volba našeho prezidenta se blíží, prosím přijďte k volbám a podpořte našeho kandidáta

Vážení přátelé,

dovoluji si Vás pozdravit již v prvních dnech nového roku 2013 a současně připomenout nadmíru důležitou událost, kterou je blížící se přímá volba prezidenta České republiky.

V podzimních volbách do krajů i Senátu jsme bohužel neuspěli, nepodléhejme, však prosím defétismu a pokusme se nyní společně koncentrovat a mobilizovat sílu naší členské základny pro 1. kolo prezidentských voleb, které se uskuteční 11. - 12. 1. 2013.

Od otevření volebních místností nás dělí již jen pouhé dny a hodiny a tak máme poslední příležitost podpořit našeho kandidáta MUDr. Přemysla Sobotku. Oslovme co nejvíce svých přátel, známých, kolegů i rodinných příslušníků s naší výzvou. Je důležité, aby přišli k volbám a volili našeho kandidáta. Každý hlas se počítá, každý hlas pomůže. Zkusme přesvědčit hlavně ty, kdo v minulosti volili ODS či pravici a v poslední době k volbám nechodí.  Vysvětlujme, že prezidentské volby nejsou referendem o parlamentu, či o vládě.  Prezidentské volby jsou volbou zodpovědných, kteří nechtějí v čele naší země bývalé komunisty, jsou volbou, která se nás osobně a každodenně dotýká. Přesvědčme voliče ve svém okolí, aby si vybrali zodpovědně a správně. Přesvědčme je, aby volili občanského demokrata MUDr. Přemysla Sobotku.

Děkuji za Vaši součinnost a přeji Vám mnoho úspěchů.

S úctou

Libor Lukáš

Libor Lukáš

předseda regionálního sdružení
člen výkonné rady