Vítám ochotu LIDEM jednat

3. ledna 2013
Vítám ochotu LIDEM jednat

Po dnešním jednání předsednictva a poslanců strany LIDEM to prohlásil 1. místopředseda ODS Martin Kuba. Reagoval také na avizovaný pokus ČSSD vyslovit nedůvěru vládě.

"ODS již před Vánoci jasně řekla, že má zájem pokračovat na dosavadním koaličním půdorysu. Jsme rádi že po Vánocích došlo ke zklidnění emocí a dnešní stanovisko LIDEM vrátit se k jednacímu stolu považujeme za racionální. Jsem přesvědčen, že budeme schopni nalézt společně řešení," konstatoval Martin Kuba.

Druhý muž občanských demokratů také reagoval na avizované hlasování o důvěře vlády, které plánuje vyvolat v nejbližších dnech ČSSD. "Je to klasické politické divadlo, které ČSSD předvedla už několikrát. Bohuslav Sobotka by měl alespoň říct, zda má potřebnou podporu pro návrh na vyslovení nedůvěry vládě. V opačném případě je to jen další díl ze série zviditelňování ČSSD bez reálného politického závěru," reagoval na ohlášený krok ČSSD Martin Kuba.

MUDr. Martin Kuba

předseda místního sdružení