Dětské sportovní odpoledne s vyškovskou ODS

5. října 2012
Dětské sportovní odpoledne s vyškovskou ODS

V rámci volební kampaně před volbami do zastupitelstva Jihomoravského kraje vyškovská ODS uspořádala dne 4. října 2012  od 16 hodin dětské sportovní odpoledne ve sportovním areálu Za parkem na rozcvičovací rovince a jejím okolí.

Celou akci zahájil moderátor Luboš Kadlec, který představil kandidáta na hejtmana Jihomoravského kraje Ing. Jiřího Crhu, lídra za Vyškov Karla Jurku a další kandidáty do Z JMK - Ing. Ivana Charváta, JUDr. Zuzanu Hermanovou, Marka Pazalla, Ing. Dagmar Nepeřenou.

Byla zde atletika pro děti s atletickými disciplínami, molitanovým náčiním,  soutěže pro děti i dospělé - fotobuňkami měřený letmý 10 m úsek, vědomostní kvíz, soutěže pro nejmenší a další disciplíny.

Dále byly připraveny drobné věcné ceny, nafukovací věž se skluzavkou, dětské tetování, malování na obličej, balonky, pop – porn.

Velkým zážitkem bylo vystoupení mažoretek Karolíny Jurkové (2. místo  na MČR), Kateřiny Jurkové a Sáry Marethové (1. místo na MČR).

Lákadlem byla autogramiáda Kateřiny Neumannové - bývalé české běžkyně na lyžích a bikerky, olympijské vítězky a mistryně světa v běhu na lyžích.

Po celou dobu měli všichni přítomní možnost do losovacího zařízení házet svá čísla a na konci akce kandidát na hejtmana Jiří Crha a lídr za Vyškov Karel Jurka vylosovali čtyři šťastlivce, kteří si odnesli věcné ceny.

O fotodokumentaci se postaral výborný fotograf Anry Lukáč.

Velký dík patří manželům Jiřímu a Magdě Hajzlerovým za skvělou přípravu celé akce a samozřejmě všem, kteří  svou pomocí pomohli.

 

Všem spoluobčanům děkujeme za účast.

Zuzana Kupčíková

členka strany
oblastní manažerka