Potkali jsme se Společně na grilu v Chrástu u Plzně!

29. srpna 2024
Potkali jsme se Společně na grilu v Chrástu u Plzně!

(www.ods.cz) Předseda Petr Fiala se z Karlovarského kraje přesunul do sousedního Plzeňského kraje. V Plzni jeho návštěva západních Čech vyvrcholila diskusí s místními obyvateli během oblíbeného grilování.

Náš kandidát na hejtmana Jan Šašek ví, že Plzeňský kraj má na víc, a má odvahu věci měnit k lepšímu. Jako hejtman se zaměří na podporu a vytváření podmínek pro investice s přidanou hodnotou namísto montoven, kvalitní vzdělání, zlepšení bezpečnosti a dostupnou zdravotní péči. Do voleb v Plzeňském kraji jdeme Společně ODS a TOP 09. Na Rokycansku také obhajuje senátorské křeslo Pavel Karpíšek, zkušený politik a starosta Vejprnic. Ve své práci v Senátu chce pokračovat i bojovník za jednoduchý daňový systém Vladislav Vilímec, který se uchází o vaše hlasy v senátním obvodu Domažlice. Držím všem kandidátům palce!" řekl k setkání v Plzeňském kraji předseda ODS Petr Fiala

Potkali jsme se Společně na grilu v Chrástu u Plzně!
🔵 Jan Šašek - Váš příští hejtman je i přes svůj relativně mladý věk zkušeným komunálním a krajským politikem, který chce do Plzeňského kraje dostat více lékařů, rozšířit lékařské a zubní pohotovosti, zrychlit výstavbu obchvatů a zřídit nová gymnázia a lycea. Usiluje o rozumné investice a stabilní rozpočet, bezpečnou Plzeň a rozvoj mládežnického sportu.
🔵 Také starosta, učitel a senátor Pavel Karpíšek odvádí v horní komoře Parlamentu opravdu dobrou práci a hodlá v ní pokračovat. Dlouholetý úspěšný starosta Vejprnic ví, že bezpečnost je klíčovou podmínkou dobrého života pro všechny. A stejným pravidlem se řídí i jako senátor pro okresy Plzeň-sever a Rokycany.
Podpořte naše kandidáty v letošních volbách v pátek 20. a sobotu 21. září!