Předvolební debata TN.cz krajských lídrů v Libereckém kraji

23. srpna 2024
Předvolební debata TN.cz krajských lídrů v Libereckém kraji

(tn.cz) Krajské volby se rychle blíží a řada voličů stále neví, koho bude volit. TV Nova proto spustila sérii debat a každá z nich se bude věnovat jednomu z krajů. V pátek mohli diváci sledovat v pořadí již druhou debatu. Tentokrát diskutovali kandidáti z Libereckého kraje, kteří řešili zejména problémy s dopravou. Už 21. srpna odstartovala na TN Live série 13 debat s názvem V 24: váš kraj, váš hejtman. Ve středu 23. srpna proběhla v pořadí již druhá debata. Za Liberecký kraj do studia dorazil současný hejtman Martin Půta (SLK), David Pražák za hnutí ANO, za Piráty Zbyněk Miklík a koalici SPOLU zastupoval Edvard Kožušník (ODS). Dále přišel zástupce hnutí Přísaha Radek Bažant, za koalici SPD a Trikolora dorazil Michal Švarc (SPD) a Stačilo! reprezentoval Jan Dvořák (KSČM).

Celou debatu s Edvardem Kožušníkem můžete zhlédnout na TN.cz.

Podle Edvarda Kožušníka z koalice SPOLU je zase potřeba se v dalším volebním obdobím zaměřit zejména na menší města a jejich dopravní obslužnost. Zmínil také chybějící ženský pohled. "V liberecké politice by mělo být více žen," uvedl.

Edvard Kožušník

kandidát na hejtmana Libereckého kraje