OD SRDCE EVA: Unikátní kontaktní tour zahájí Eva Decroix na domovské Vysočině v Telči, cestu plánuje dále napříč Českem

19. července 2024
OD SRDCE EVA: Unikátní kontaktní tour zahájí Eva Decroix na domovské Vysočině v Telči, cestu plánuje dále napříč Českem

(www.ods.cz) Místopředsedkyně ODS Eva Decroix zahájí svou unikátní tour „OD SRDCE EVA“ na své domovské Vysočině, a to už ve čtvrtek 25. července v Telči. Kontaktní akce na telčském náměstí Zachariáše z Hradce odstartuje republikovou cestu napříč regiony. Zastávky nabídnou možnost nejrůznějších diskusí nejen o domácí i zahraniční politice, ale i aktuálních výzvách regionů a nebo jen neformálního setkání v příjemném prostředí měst a obcí.

Koncept kontaktních setkání „OD SRDCE EVA“ je unikátním spojením politiky a letního setkávání na oblíbených místech. Tour v regionu ale vedle tohoto setkání zahrnuje v programu rovněž diskuse s lokálními politiky a místními podnikateli. V průběhu výjezdu Eva Decroix naváže i na celostátní setkání Dámského klubu ODS, tím nabídne příležitost k dalšímu neformálnímu propojování zajímavých dam napříč Českou republikou.

___

Termín: čtvrtek 25. července 2024, 16:00–18:00

Místo: náměstí Zachariáše z Hradce, TELČ

Akce je přístupná pro širokou veřejnost. Novinářské akreditace prosím směřujte do středy 24. července do 14:00 na e-mail: annie.drbohlavova@ods.cz, případně později formou SMS na mobilní číslo 736 738 139.

Kontakt na místě: Annie Drbohlavová, zástupkyně tiskového mluvčího ODS, mobil: 736 738 139, e-mail: annie.drbohlavova@ods.cz

Eva Decroix

místopředsedkyně strany