Základní nformace o OS ODS Chrudim

1. června 2012
Základní nformace o OS ODS Chrudim

Vše, co potřebuje uživatel tohoto webu vědět pro lepší orientaci

ODS funguje na základě Stanov ODS, které najdete na www.ods.cz v sekci "o nás".

Struktura ODS:
Hlavní kancelář v Praze - Regionální sdružení (kopírují kraje ČR) - Oblastní sdružení (kopírují bývalé okresy ČR)

Oblastní sdružení ODS Chrudim (OS) spadá do Pardubického regionu ODS spolu s dalšími 3 oblastmi - podrobnosti na www.ods.cz/regiony

Naši lidé: Nejvyšším ogránem oblasti je Rada OS ODS Chrudim - aktuální složení v sekci "naši lidé" na horní liště, kde naleznete i jména našich krajských zastupitelů a starostů. Vlevo na webu jsou také fotografie našich současných nejvyšších oblastních představitelů.

Místní sdružení: OS se skládá z jednotlivých Místních sdružení ODS - zobrazeny v sekci "místní sdružení", kde si můžete případně zobrazit jejich webové stránky

Intranet ODS: Každý registrovaný člen ODS má přístup prostřednictvím svého profilu na intranet www.moje.ods.cz, prostřednictvím kterého získává každý člen podrobné informace o vnitrostanické činnnosti ODS. Případné obnovení zapomenutých přístupových údajů na intranet mohou členové ODS žádat u manažerské sítě.

Mgr. Luděk Pinta

oblastní manažer