Prezidentské primárky ODS skončily

28. června 2012
Prezidentské primárky ODS skončily

Kandidátem ODS bude Přemysl Sobotka

Prezidentské primárky skončily vítězstvím Přemysla Sobotky a nyní se čeká už jen na formální konstatování výsledků Výkonnou radou ODS.

Představení kandidátů a průběžné výsledky hlasování k dispozici na www.ods.cz
Na fecebooku zde

Ve středu 2.5.2012 začaly historicky první prezidentské primárky v České republice, kdy si pardubickém ABC klubu začali členové ODS vybírat svého kandidáta pro přímou volbu hlavy státu. Nominováni svými regiony byli 1. místopředseda Senátu PČR MUDr. Přemysl Sobotka a poslanec EP Ing. Evžen Tošenovský, Dr.h.c.
23.4.2012 přiřadila Výkonná rada ODS kandidátům volební čísla a do spuštění vlastní volby byla učiněna všechny další potřebná opatření.
Postupně se po celé republice konala volební shromáždění, na kterých členové ODS diskutovali s oběma nominovanými kandidáty. Tato shromáždění navštěvovali i ostatní vrcholní představitelé ODS včetně předsey ODS a premiéra RNDr. Petra Nečase.
V naší oblasti: Po volebním shromáždění 2.5.2012 v Pardubicích byla volební urna členům ODS k dispozici ve čtrvtek 3.5.2012 16-20:00 hodin v Hlinsku a v pátek 4.5.2012 16-20:00 hodin v Chrudimi. 

Mgr. Luděk Pinta

oblastní manažer