Přání všem spoluobčanům Prahy 14

19. prosince 2017
Přání všem spoluobčanům Prahy 14

Milí spoluobčané,
dovolte mi prosím, abych vám jménem všech členů a zastupitelů za ODS na Praze 14 popřál krásné a požehnané prožití svátků vánočních a šťastný vstup do roku 2018. V roce, kdy vzpomínáme 25. výročí založení samostatné České republiky vám přeji zejména pevné zdraví, selský rozum a osobní pevnost a statečnost. Tyto vlastnosti jistě stačí k tomu, abychom byli společenstvím lidí dobré vůle a mohli právem očekávat dobrou budoucnost.
V nedávno uplynulých dnech jsme si připomněli 6. výročí úmrtí Václava Havla. Bylo by velmi zajímavé, zda by za jeho života byl premiérem jmenován estébák Babiš (krycí jméno Bureš), místopředsedou PS PČR komunista a estébák Filip (krycí jméno Falmer), či dalším místopředsedou extrémista Okamura. Předsedou Mandátového a imunitního výboru se stal komunista-stalinista Grospič a předsedou GIBS byl zvolen mlátička Ondráček (volba bude opakována). Komunisté těmito nominacemi dokázali, že jsou naprosto nereformovatelní a bezprecedentně cyničtí a drzí. Bez pomoci hnutí ANO a SPD by však nemohli uspět.
Těch, kteří si myslí, že teď už je líp je mi líto. Ale co my ostatní. Hned 12. a 13. ledna 2018 můžeme zvolit jiného prezidenta republiky místo Miloše Zemana. Ten názorně předvedl, jak nízko lze stlačit prezidentský úřad. Máme možnost zvolit prezidenta důstojného, demokratického a reprezentativního, u kterého nebudeme muset trnout, kde zase udělá ostudu. Je to jen v našich rukách, dobrých kandidátů je dost.
Na podzim roku 2018 budou komunální volby, ve kterých se nebude rozhodovat o největších celostátních tématech, ale pro váš každodenní život budou neméně důležité. Zastupitelé za ODS na Praze 14 úspěšně v rámci radniční koalice prosazují a realizují náš volební program. V příštích týdnech a měsících vám budeme postupně skládat účty za naše působení na Radnici. Pozveme vás na několik předvolebních setkání, abyste měli možnost se včas seznámit s našimi kandidáty a novým volebním programem. Věřím, že vás náš program i kandidáti zaujmou.

 

Josef Kutmon

člen místní rady Lehovec - Černý Most
neuvolněný radní MČ Praha 14
předseda klubu zastupitelů za ODS