Pražská ODS schválila kandidáty do Senátu PČR

3. května 2016
Pražská ODS schválila kandidáty do Senátu PČR

Regionální rada pražské ODS na svém zasedání 3. května schválila kandidátky do Senátu PČR ve volebních obvodech č. 19 a č. 22.

Barvy ODS bude ve volebním obvodu č. 22 hájit úspěšná podnikatelka, viceprezidentka Hospodářské komory ČR a zakladatelka České asociace úklidu a čištění Mgr. Irena Bartoňová Pálková

Ve volebním obvodu č. 19 do volebního klání v dresu ODS nastoupí Marta Šorfová. Bývalá starostka Prahy 11 z let 2002 až 2006 a zakládající členka Občanské demokratické strany.

Předsedou pražského volebního štábu pro senátní volby byl zvolen Alexander Bellu, zástupce starosty Prahy 3.

„ODS je stranou pro všechny aktivní a zodpovědné lidi. Důkazem je i to, že do senátních voleb nominujeme jak nezávislou úspěšnou podnikatelku, tak zkušenou a populární komunální političku. Obě dámy mají mou plnou podporu a věřím, že jsou to ty správné pravicové budoucí ‚senátorky‘,“ říká předseda pražské ODS Filip Humplík

„Celý život podnikám v úklidových službách. Praha 10 je místo, které by potřebovalo uklidit jak obrazně tak doslova a na tuto tématiku se plánuji zaměřit i ve své nadcházející kampani. Své zkušenosti z byznysu plánuji v Senátu zúročit ve prospěch všech slušných podnikatelů, kterým tato vláda neustálými regulacemi hází klacky pod nohy a nenechá je v klidu pracovat,“ doplňuje kandidátka do Senátu v Praze 10 Irena Bartoňová Pálková.

„Prahu znám skrz naskrz a své zkušenosti z komunální politiky chci využívat i na celostátní úrovni v Senátu. V životě i v politice jsem zažila pády i vzestupy. O hodnotách, které vyznávám, jsem nikdy nemusela pochybovat. Jako zakládající členka ODS budu hájit vždy liberálně-konzervativní názory,“ dodává kandidátka do Senátu v Praze 11 Marta Šorfová.