Sliby chyby, skutek utek

30. září 2015
Sliby chyby, skutek utek

Tak nám před rokem slibovali že bude líp,ale zapomněli dodat, že ne pro všechny.

Na radnici díky nicneříkající koaliční smlouvě dochází k zásadním změnám, neodpovídajícím volebním výsledkům. Městský úřad bobtná dalšími úředníky a dalšími členy městské policie, ale na finančním úřadu už daně hotově nezaplatíme. Pokladna zrušena. Kdo nemůže, nebo neumí platit z účtu, připlatí si za poštovné. Za vodné a stočné si také připlatíme. A aby toho nebylo málo, došlo ke změně mapy stanovující koeficient pro výpočet daně z nemovitostí. Takže občané, bydlící v okrajových částech města, bez kvalitní vybavenosti tj. městské dopravy, chodníků, obchodů, zaplatí daň stejnou, jako ti co bydlí v centru. U obojího rozhodnutí se ohání pan starosta tím, že platíme méně než jinde. To je falešný argument a běžného občana nezajímá,bydlí zde. A nakonec výstavba mostu u traktorky. Měl být zprovozněn v srpnu, máme polovinu září, stavba se z objektivních příčin protahuje, dům, který měl být zbourán kvůli připojení komunikace na most nejméně v červenci stále stojí a provizorní napojení stavbu prodraží. A to nemluvím o žalostném dopravním značení po celém městě. Napadlo někoho, že tento most zajišťuje příjezd do nemocnice? Nestálo za úvahu označit objížďku její značkou?

Tak kdy tady bude líp?

Libuše Vonková

členka místní rady
členka oblastní kontrolní a revizní komise